FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Back to site

what map sensor do I have

 
Post new topic   Reply to topic    EFI University Forum Index -> Holley
View previous topic :: View next topic  
Author Message
keeperofthecode



Joined: 16 Jan 2013
Posts: 9

PostPosted: Wed May 22, 2013 5:13 am    Post subject: what map sensor do I have Reply with quote

I have commander 950 tbi setup. Can I use map sensor off a 98 suburban and if so what do I set it to in Holley software, 1,2 or 3 bar? It looks identical to the one I had in truckbut I'm not sure what it was either.
Back to top
View user's profile Send private message
Matt Cramer



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 398

PostPosted: Wed May 22, 2013 7:06 am    Post subject: Reply with quote

They all look identical except part numbers, but if the Suburban has anything other than a 1 bar, I'd be very surprised.
_________________
Matt at DIY Autotune
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
JimK



Joined: 30 Aug 2005
Posts: 77
Location: Denver

PostPosted: Thu May 23, 2013 6:05 am    Post subject: Reply with quote

Aren't the connectors keyed differently and of a different color. 1 bar is always green on the GM stock harnesses that I have seen.
_________________
'71 02 Granada
Back to top
View user's profile Send private message
keeperofthecode



Joined: 16 Jan 2013
Posts: 9

PostPosted: Thu May 23, 2013 6:21 am    Post subject: Reply with quote



Above is the picture of the map sensor that came with the vehicle disconnected. It was working but just started reading 0 all the time so I switched to the black one in the picture off the suburban.
Back to top
View user's profile Send private message
Matt Cramer



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 398

PostPosted: Thu May 23, 2013 7:39 am    Post subject: Reply with quote

Keying is different on the 3 bar at least, but the color isn't foolproof. I'm pretty certain it's a 1 bar, and would probably just set it to that and subject it to a sanity check.
_________________
Matt at DIY Autotune
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
beck6



Joined: 29 Apr 2019
Posts: 2

PostPosted: Mon Apr 29, 2019 12:11 am    Post subject: Reply with quote

My sensor has the same problem as you, now you solved it? Waiting for reply
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    EFI University Forum Index -> Holley All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

©2007 EFI University
Website designed and maintained by 3LizardsMedia.com